Om meg

Øyvind NordstrandJeg er en sunnmøring i eksil som er levende opptatt av mange ting. Og en fagmann i krysningen mellom kommunikasjon, informasjonsteknologi, pedagogikk og kultur. Denne bloggen bruker jeg likevel i all hovedsak til refleksjoner rundt digital og sosial kommunikasjon. Jeg bruker nemlig mye tid på å holde meg oppdatert og engasjert i den rivende utviklingen samfunnet vårt er inne i på dette feltet.

Dette har gitt meg masse erfaring i praktisk målretta bruk av sosiale medier for virksomheter og organisasjoner. Og det har gitt meg et stadig økende kontaktnett i hele landet, som jeg lærer av og deler med. Hver dag!

Jeg har derfor nå høy kompetanse både innenfor innholdsproduksjon og tekniske løsninger for kommunikasjon, og er en stor tilhenger av å tenke og jobbe helhetlig og strategisk med kommunikasjon for å nå sine mål. Særlig fordyper jeg meg i:

  • Strategisk tilstedeværelse og kommunikasjon digitalt.
  • Hvilke kanaler for hvem til hva, når og ikke minst hvorfor!
  • Strategisk bruk av sosiale medier for økt måloppnåelse
  • Hvordan nå sine målgrupper og sine mål uten å bruke for mye ressurser

Jeg holder meg alltid oppdatert i ulike kanalers egenart, muligheter, regler og virkemåter! Selv om akkurat det tar vannvittig mye tid.. 🙂

Klikk her for kontaktinformasjon.

Noen øvrige fakta:
Pappa til tre, ektemann, kulturarbeider, kommunikasjonsrådgiver, musiker, lærer og litt til. 40 år, bosatt på Kolvereid, Ytre Namdal, Nord-Trøndelag, Norge.

Legg igjen et svar