Bloggstart – VELKOMMEN!

Etter å ha brukt noen kvelder på å kikke gjennom flere titalls wordpress-templates, har jeg her funnet et oppsett jeg kan leve med på bloggen min den første tida! Håper layouten fungerer for deg, og at bloggen gir et renslig og lettlest inntrykk med fokus på innholdet.

Så nå skal jeg igang med blogging, og det gleder jeg meg veldig til! Jeg har mye på hjertet og mye å dele som har med kommunikasjon å gjøre. Hovedsaklig blir det helt sikkert mest om sosiale medier og sosial kommunikasjon. Og da igjen mest om facebook, som tross alt er det desidert mest utbredte mediet, uten sammenligning. Men det blir helt sikker noe om andre former for strategisk kommunikasjon også, både digital, analog, musikalsk og pedagogisk sådan 😉

Håper å bygge opp en blogg som blir lest og brukt av andre interesserte landet rundt!

-Øyvind

Legg igjen et svar